짜파게티 제조(?)법 Include English manual

친구(박군)의 블로그에서 가져왔습니다.

내가 이 포스트를 작성하는 이유는 왜곡되고 있는 우리 간식문화를 보고 이를 바로 잡기 위함이다.
I write this post because fix manipulated our instant-food recipe

한 외국인의 짜파게티 제조시도는 나를 열받게 했다.
I saw a challenge for making Chajang Chapagetti

당신도 알고 있지 않는가? 잘 만들어진 짜파게티의 그 환상적인 맛을 …
You Know? What a fantastic taste of Chajang Chapagetti which is very well made by perfect recipe. huh~

자! 따라하시면 그 맛을 느낄 수가 있습니다.
Well, Just follow me then you’ll find wonderful taste of Chajang Chapagetti.

짜파게티 끓이는 법
recipe for Chajang Chapagetti

#1. 봉지 뒷면 참조
cf. back directions

①물 600cc(3컵 정도)를 끓인 후 면과 건더기 스프를 넣고 5분 30초간 더 끓입니다.
Get that 600cc water boiling first. Then you put the a round noodle(tm) and dried vegetables.
after that you should continue to boil the water for about 5m 30s.

②물 8스푼 정도만 남기고 따라 버린 후 과립 스프와 유성 스프를 잘 비벼드시면 됩니다.
Drain out almost all the water from the pot  but you have to leave 8 spoonful water which melt granular dried Chajang source which is packed by metalic packet in the pot.(This is very important.)

③기호에 따라 오이, 양파 등 생야채와 곁들여 드시면 더욱 맛있습니다.
Going after your taste or favorite you may add some indgrients like sliced cucoomber, onion and so on raw vagetables then you’ll feel better taste.

조만간에 사진을 첨부하겠습니다.
I’ll attach pictures show steps of making the Chajang Chapagetti.
I’ll be back.
후기 (P.S.)
영어가 짧아서 고생했습니다.
I’m not a native speaker.
그래도 이 포스트를 참조해서 맛있는 짜파게티를 만들어 드셨으면 합니다.
But, Seeing this post, I wish you have a great time with delicious Chajang Chapagetti which is well made by you.
감사합니다.
Thx

출처 – 바다를 꿈꾸며

P.S. 제 친구에게 티스토리 초대권을 보내주실 분 어디 없나요??

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